Завантаження ...

Патрульний поліцейський Києва силою втиснув своє посвідчення в обличчя юриста

Командир роти патрульної поліції м.Києва Володимир Мединський напав на юриста Дмитра Калько, який йшов на засідання в Оболонський р-й суд. Згідно з опублікованою відеозапису, поліцейські поставили свій патруль недалеко від суду. У цей час, як пішоходи, в будівлю суду йшли Дмитро Калько...



Командир роти патрульної поліції м.Києва Володимир Мединський напав на юриста Дмитра Калько, який йшов на засідання в Оболонський р-й суд. Згідно з опублікованою відеозапису, поліцейські поставили свій патруль недалеко від суду. У цей час, як пішоходи, в будівлю суду йшли Дмитро Калько зі своїм знайомим. Поліцейські зупинили чоловіків і почали вимагати пред’явити вміст кишень і сумок.


Дмитро Калько попросив поліцейського Володимира Мединського обґрунтувати свою вимогу з точки зору закону, а саме - в яких конкретно правопорушення вони підозрюються, що стало причиною проведення огляду особистих речей. Патрульний не зміг нічого відповісти, розлютився і застосував силу до юриста. Поліцейський схопив Дмитра за руку і почав штовхати. У цьому йому допомагав його напарник, який стояв поруч.

Після бійки, Дмитро Калько зажадав від поліцейського пред’явити службове посвідчення. Мединський дістав корочку і з усієї сили втиснув її в обличчя юриста. Поліцейський перебував в дуже збудженому стані - від нього виходила злість і ненависть. "Закрий свого рота!" - Кричав поліцейський на Дмитра. Варто звернути увагу, що все відбувалося не на території суду, а просто на вулиці.

Патрульний ніяк не зміг обгрунтувати законність своїх вимог і заявив "це справа принципу", даючи зрозуміти, що без огляду сумок він нікого не відпустить. Оскільки Мединський не пускав Дмитра і його знайомого на судове засідання, перебуваючи під тиском, вони були змушені показати вміст сумки, в якій були юридичні документи.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия