Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Долучаймося до велопробігу!

У серпні Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» відмічає свою 20-ту річницю. З метою висвітлення внеску ДП «НАЕК «Енергоатом» в забезпечення енергетичної незалежності країни, організовано велопробіг «З Україною в серці». Основний меседж заходу «Незалежність України...

 

У серпні Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» відмічає свою 20-ту річницю. З метою висвітлення внеску ДП «НАЕК «Енергоатом» в забезпечення енергетичної незалежності країни, організовано велопробіг «З Україною в серці».

Основний меседж заходу «Незалежність України починається в наших серцях і базується на енергетичній та економічній незалежності держави».

Велопробіг проводиться 12-18 вересня 2016 року. Маршрут велопробігу прокладений територією п’яти областей України та становить близько 690 км. Старт команд учасників заходу – місто Вараш Рівненської області. Фінішують учасники велопробігу у місті Славутичі 18 вересня 2016 року орієнтовно о 16:00 на Центральній площі.

18 вересня запрошуємо бажаючих велосипедистів приєднатися до учасників велопробігу «З Україною у серці».

Зустріч учасників на 13 км до в’їзду в м. Славутич. Всі, хто бажають взяти участь у велопробізі, можуть звертатися за детальною інформацією до відділу молоді та спорту. Телефони: 0660704413, 3-00-11* 199, 139.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: