Завантаження ...

Камера зафіксувала викрадення молодої пари в Києві

Викрадення сталося о 16:30 11 вересня на Софіївській Борщагівці. Бандити, які викрали молоду пару в Києві, стежили за нею протягом двох днів. Невідомі витягли чоловіка і жінку з автомобіля Nissan, посадили в сіру Toyota Camry з номером JFG 397 (латвійські номера) і зникли.


Викрадення сталося о 16:30 11 вересня на Софіївській Борщагівці. Бандити, які викрали молоду пару в Києві, стежили за нею протягом двох днів.


Невідомі витягли чоловіка і жінку з автомобіля Nissan, посадили в сіру Toyota Camry з номером JFG 397 (латвійські номера) і зникли.

"Охорона (комплексу. - Ред.) загубила автомобіль на Окружній", - відзначається в повідомленні. Свідків цього викрадення просять звернутися в поліцію.

Як написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook журналіст Влад Антонов, автомобіль Nissan, з якого витягли людей, був куплений три дні тому. За інформацією Антонова, поліція приїхала на місце події "через півтори години".

В Youtube з'явилося відео з камер відеоспостереження, які зафіксували момент нападу на молоду пару. На відео видно, як чоловік і жінка сідають в свій Nissan, і через пару секунд до машини підбігають невідомі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия