Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Іскрометні жарти на сцені ККК

Після літньої перерви КВНівське життя у Славутичі знову активізувалось. На сцені Кіноконцертного комплексу вісім команд розіграли осінній Кубок КВН. За вихід у суперфінал боролися 8 команд. Свої гумористичні та інтелектуальні здібності, змагальний дух презентували команди...

 

Після літньої перерви КВНівське життя у Славутичі знову активізувалось. На сцені Кіноконцертного комплексу вісім команд розіграли осінній Кубок КВН. За вихід у суперфінал боролися 8 команд.

Свої гумористичні та інтелектуальні здібності, змагальний дух презентували команди : «Молодые» з м.Прилуки, «Маленька таємниця» (м.Рівне), «Делай Дело Улыбайся» (Київ-Одеса), «Харлі Квін»(м.Чернігів), «2х2» (м.Ніжин), «Рука в синиці» (м.Скадовськ), «In Rainbow» (м.Київ) та «Жіноча збірна Чернівців». Їх жарти встигли оцінити вдячні глядачі та журі конкурсної КВНівської програми, яке представляли завідувач міського методичного центру Арина Старовойтова, директор СПЦ Віктор Одиниця, режисер ККК Дмитро Полторин, Голова організації молоді ДСП ЧАЕС Олександр Панченко та вільний фотожурналіст Олександр Купний.

У кожної команди була своя оригінальна форма подачі гумору і свій настрій. Чим більше сміху в залі – тим вища оцінка журі. «Смішно» - основний критерій КВН! КВНівці азартно грали з глядачами в питання і відповіді. Тут проявлялась їх кмітливість та експромт, як у команд так і незмінного ведучого КВН Дмитра Переднього.

Суперкубок веселого народу отримала команда «Жіноча збірна» (м.Чернівці) та команда «Молодые» (м.Прилуки). Журі відзначило кращого гравця сезону. Ним став Євгеній з ніжинської команди «2х2», а зовсім юні учасники команди зі Скадовська нагороджені дипломом за командний дух та позитивний настрій. Серед сюрпризів програми – драйвовий виступ Артема Дамницького з м.Прилуки, одного з організаторів Лиги КВН в Славутичі.

І найголовніше! Вже скоро, 26 листопада у Славутичі відбудеться Суперкубок КВН.

Нагадаємо команди, що вийшли у фінал: «Ірпінчани» (м.Ірпінь) та «Французи» (м.Полтава), «Trip to Fun» з м.Києва, «Другая команда» м.Київ-м.Маріуполь, «Жіноча збірна» (м.Чернівці) та команда «Молодые» (м.Прилуки). Для концентрації жартів журі залишає за собою право запросити ще одну команду-учасницю відкритої ліги КВН Славутича.

До зустрічі!

Людмила ЛЮБИВА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: