Завантаження ...

Колишнього директора комунального підприємства Славутича підозрюють в розтраті понад 300 тис грн

Броварською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру колишньому директору одного з комунальних підприємств Славутицької міської ради, який сприяв розтраті бюджетних коштів у сумі понад 300 тис грн, виділених на капітальний ремонт покрівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Чемпіон»...

 

Броварською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру колишньому директору одного з комунальних підприємств Славутицької міської ради, який сприяв розтраті бюджетних коштів у сумі понад 300 тис грн, виділених на капітальний ремонт покрівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Чемпіон» Московського кварталу міста Славутича.

Досудовим розслідуванням встановлено, що всупереч своїм посадовим обов’язкам, без жодних документальних та правових підстав, екс-директор комунального підприємства Славутицької міської ради, зловживаючи своїм службовим становищем, власним підписом затвердив дефектний акт та інші офіційні документи для проведення ремонтних робіт фізкультурно-оздоровчого комплексу, тим самим створивши умови для розтрати бюджетних коштів, надавши дефектному акту статусу офіційного документа.

Таким чином, екс-директор комунального підприємства підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки), ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна у великих розмірах) КК України.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Київської області

www.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия