Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День ліквідатора у Славутичі

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в місті Славутичі розпочався з урочистої ходи, покладання квітів до меморіального знаку Героям Чорнобиля та хвилини мовчання. Ветерани ЧАЕС, представники міської влади, ДСП «Чорнобильська АЕС»...

 

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в місті Славутичі розпочався з урочистої ходи, покладання квітів до меморіального знаку Героям Чорнобиля та хвилини мовчання.

Ветерани ЧАЕС, представники міської влади, ДСП «Чорнобильська АЕС», профспілкового комітету, громадських організацій, підприємств та установ міста віддали шану всім тим, хто ціною власного здоров'я й життя захистив увесь світ від наслідків Чорнобильської катастрофи.

 

У новому Свято-Іллінському храмі, який вражає своєю чистотою та величчю вперше проведена літургія, яка була присвячена ліквідаторам Чорнобильської катастрофи. Всі бажаючі могли помолитися та поставити свічки до ікони Чорнобильського Спасу.

По завершенню служби міський голова Фомічев Юрій Кирилович вручив подяки учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС. Настоятель Свято-Іллінського храму - протоієрей Іоанн Шепіда дякував всім, хто будував та допомагав зводити храмовий комплекс.

Завершилися урочистості виступом хорової капели «Натхнення». Музика в храмі звучала сьогодні теж по особливому.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: