Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Енергоатом: співпраця з містами-супутниками АЕС буде більш плідною

На ЗАЕС (Запорізький атомній електростанції) побували з робочим візитом голова первинної профспілкової організації Компанії Алексей Лыч та керівник ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін. Вони розповили, як саме збираються поглибити співпрацю з містами-супутниками українських АЕС. Зокрема, у місті Енергодар мешкають сім'ї 11 тисяч атомників, які працюють на ....

На ЗАЕС (Запорізький атомній електростанції) побували з робочим візитом голова первинної профспілкової організації Компанії Алексей Лыч  керівник ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін. Вони розповили, як саме збираються поглибити співпрацю з містами-супутниками українських АЕС.

Зокрема, у місті Енергодар мешкають сім'ї 11 тисяч атомників, які працюють на Запорізькій АЕС. Нещодавно Енергоатом реалізував три проєкти у місті: дитячий майданчик у парку, майданчик спортивного комплексу та багатофункціональний спортмайданчик на території дитячого табору, повідомив Олексій Лич.

Нині Енергоатом окремо вибудовуватиме прямі відносини з органами місцевого самоврядування міст-супутників АЕС. «Нас дуже хвилює, як працює та відпочиває наш персонал, - підкреслив т.в.о. президента НАЕК «Енергоатом» Петро Котін. – Атомні станції – це містоутворювальні підприємства. Як люди живуть, як вони відпочивають, чим вони займаються – це нас дуже турбує. Ми хочемо, щоб персонал приходив на роботу відпочилим і, повертаючись з роботи, мав можливість жити щасливо.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: