Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Депутати Славутицької міської ради обговорили плани на 2021 рік з благоустрою міста та капітального будівництва

Депутати від всіх восьми політичних сил, керівники структурних підрозділів виконкому та міської ради зібралися у залі засідань для того, щоб до чергової сесії, відпрацювати міські програми щодо благоустрою міста та капітального будівництва...

Депутати від всіх восьми політичних сил, керівники структурних підрозділів виконкому та міської ради зібралися у залі засідань для того, щоб до чергової сесії, відпрацювати міські програми щодо благоустрою міста та капітального будівництва.

Про це повідомили на сайті Славутицької міської ради.

Міський голова Юрій Фомічев, повідомив, що є проблема із фінансуванням міських об’єктів за рахунок коштів від будівництва ЦСВЯП, бо НАЕК «Енергоатом»має велику заборгованість. До Славутича будуть залучатися кошти державного фонду регіонального розвитку, обласного бюджету.

Сергій Ворона – начальник управління капітального будівництва надав перелік робіт, що потребують виконання. Після детального розгляду всіх позицій переліку, депутати погодилися виділити кошти у 2021 році на виконання робіт із протипожежну безпеки у навчальних закладах, дороги між котеджною забудовою та вздовж супермаркету «Фора», розробку заходів із забезпечення мешканців Добринінського кварталу (котеджна забудова) електропостачанням.

Остаточний перелік робіт буде розглядатися на постійних комісіях. Дмитро Баглаєв надав свої пропозиції щодо благоустрою міста. Своє бачення даного питання висловили депутати Олена Радченко, Юрій Корнійчик, Олена Соколова, Сергій Чесноков. Конкретні рішення ще будуть опрацьовуватися.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: