Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичани жаліються на відсутність тротуарів

Нещодавно в одній з славутицьких груп славутичанин опублікував допис про те, як жалівся на відсутність тротуарів. Каже, що спершу не помічав взагалі їх відсутність, а коли з'явилася дитина, то відразу помітив. Автор допису Євгеній Драпов говорить, що як тільки з'явився...

Нещодавно в одній з славутицьких груп славутичанин опублікував допис про те, як складно пересуватися, коли відсутні тротуари. Каже, що спершу не помічав взагалі їх відсутність, а коли з'явилася дитина, то відразу помітив. Автор допису Євгеній Драпов говорить, що як тільки з'явився дитячий візочок, то відзару помітив складність пересування через тратуари.

На фото з інтернет джерел видно, що різко обриваєтсья пішохідний тротуар, а поряд тільки витоптана містянами доріжка. Але навіть нею не пройдешся, тому що після того як ростанув сніг там болото та калюжі. На цей допис миттєво зреагував головний архітектор Дмитро Баглаєв, який запропонував у цій ситуації два варіанти виходу з ситуації. Первий, доробити повноцінний пішохідний тротуар, але тоді не буде можливості вільно розвернутися автомобілям. Та другий варіант, замостити протоптану доріжку.

- Я за перший варіант, тому що ця територія все одно не використовується для того, щоб автомобілі вільно розвирнулися, адже біля під'їздів все заствлено автомобілями. Але навіть якщо цю територію зменшити в глубині, віддавши частину пішохідному тротуару, то все одно буде місце для того, щоб автотобілі розвирнулися, - пише під дописом Дмитро Баглаєв.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: