Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фомічев провів онлайн апаратну нараду

Очільник міста Славутича, Юрій Фомічев провів в онлайн режимі апаратну нараду з керівниками підрозділів. На нараді обговорили фінансування та утеплення спорткомплексу "Олімпеєць", також обговорили фінансування на реконструкцію Міської лікарні, також розглядали питання з приводу надання...

Очільник міста Славутича, Юрій Фомічев провів в онлайн режимі апаратну нараду з керівниками підрозділів. На нараді обговорили фінансування та утеплення спорткомплексу "Олімпеєць", також обговорили фінансування на реконструкцію Міської лікарні, також розглядали питання з приводу надання адміністративних послуг через ЦНАП.

Про це повідомили на сайті Славтуицької міської ради.

- У 2021 році у місті буде реалізовуватися проєкт регіонального розвитку, що фінансується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, "Славутич - міжрегіональна велорекреація для оздоровлення та відпочинку". Завдяки проєкту будуть приведені до відповідності наші велодоріжки, доопрацьована інфраструктура, встановлені парковки, і сподіваюсь з’явиться вело прокат, - повідомив міський голова.

Значною подією для Славутича у 2021 році стане реалізація проєкту «Мала культурна столиця» спільно з Українським культурним фондом. Сподіваємось, що обмеження будуть зменшені, основну частину заходів плануємо на другу половину року. Також підтверджено фінансування на утеплення спорткомплексу «Олімпієць».

В рамках проєкту буде замінено і покриття спортивної зали. Місто отримало підтвердження про фінансування у розмірі 7,5 млн грн з обласного бюджету на реконструкцію Славутицької лікарні. Заплановано ремонт першого поверху лікарні під відділення інтенсивної терапії. Разом з тим, Благодійний Фонд «Славутич. Чорнобиль. Розвиток» розпочинає збір коштів на придбання комп’ютерного томографу (КТ). Критичні зауваження до керівників відділів та управлінь прозвучали щодо зовнішнього освітлення, вивозу сміття та стану біл-бордів.
Структурні підрозділи виконавчого комітету Славутицької міської ради розпочинають підготовку до звіту за 2020 рік. Програма соціально-економічного розвитку на 2021 рік формується управлінням економіки та соціального розвитку міста. Далі на нараді розглядалося питання щодо організації надання адміністративних послуг через ЦНАП.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: