Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі звозять сміття машинами у Київський квартал

Нещодавно на просторах Фейсбуку з'явилися фото, на яких чітко видно як люди викидують сміття поза смітником та не сорторють сміття. Dmitry Kosakovskiy (псевдонім збережений) опублікував фото, де смітник у Київському кварталі біля 11 будинку завалений сміттям...

Нещодавно на просторах Фейсбуку з'явилися фото, на яких чітко видно як люди викидують сміття поза смітником та не сорторють сміття. Dmitry Kosakovskiy (псевдонім збережений) опублікував фото, де смітник у Київському кварталі біля 11 будинку завалений сміттям. Dmitry говорить, що сміття приїжджають та вигружають машинами, а що цікавіше, що вигружають біля смітнику.

- Уже на офіційні звернення не відповідають. Надіслав звернення на ім'я Юрія Фомічева, яке надіслав на електронний адрес. Відповіді немає. У звернені вказані факти порушення нормативно-правових актів. Дмитро Баглаєв знав про проблему ще у 2018 році. І тільки у цьому році місяць тому взявся допомогти вирішити цю проблему, але по сьогоднішній день нічого не зробили, - пише у публікації славутичанин Dmitry Kosakovskiy.

На це звернення Дмитро Баглаєв відповідає, що самі жителі Київського кварталу відмовилися від контейнерів для сміття, тому сміттєпровід заварили, а камери для сміття перетворили в комори. Тепер жителі Київського кварталу знову просять повернути назад контейнери, а павільйон для сміття прибрати. 

- Жителі Добринінських котеджів залюбки приймуть павільйон для сміття, але куди ви, жителі Київського кварталу будете викидувати сміття? - звернувся у коментарях під публікацією головний архітектор міста, Дмитро Баглаєв.

На це запитання точної відповіді Дмитро так і не почув, адже натомість Dmitry Kosakovskiy просто звинувачує головного архітектора Славутича у брехні, нібито жителі нічого подібного не говорили, що у них насправді не запитючи забрали контейнери для сміття та встановили павільйон, куди зараз люди машинами звозять сміття під павільйон.

- Контейнери для сміття були і тут їх не стало, тому що працівники ЖКЦ забрали контейнери. Жителі 3 та  під'їздів у Київському кварталі ніколи не вимагали встановити павільйон, з метою того, щоб залишитися без контейнерів. Якщо у Баглаєв володіє іншою інформацією, то хай покаже протокол про збір мешканців, - відповів Dmitry Kosakovskiy.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: