Завантаження ...

Влада вже прийняла рішення ввести локдаун. Що про це думають славутичани?

Влада вирішила ввести новий локдаун з 8 січня до 24 січня. Ще 9 грудня цього року Кабінет Міністрів України визначив дати для посиленого карантина по всій території України. Строгі обмеження почнуть діяти з 00:00 8 січня до 00:00 25 січня ( тобто з 8 по 24 включно)...

Влада вирішила ввести новий локдаун з 8 січня до 24 січня. Ще 9 грудня цього року Кабінет Міністрів України визначив дати для посиленого карантина по всій території України. Строгі обмеження почнуть діяти з 00:00 8 січня до 00:00 25 січня ( тобто з 8 по 24 включно).

Які будуть діяти обмеження ми писали для читачів сайту в цьому матеріалі  http://news/14014-yrud-zaprovaduv-posulenuy-karantun-z-8-sichnya-do-24-cichnya-2021-roky.html . Що ж про це думають у Славутичі?

- Локдаун однозначно не вихід з ситуації. Жорстокі обмеження введуть якраз у новорічні свята, тобто коли люди йдуть один до одного в гості, коли люди захочуть кудись вийти, тому що зазвичай на свята у більшості начелення вихідні чи відпустки. Тим паче потрібно подумати про маленькі та середні бізнеси, яким загрожує закриття, - стверджує житель Славутича, Олексій Навара.

- Я вважаю, що малі та середні бізнеси не переживуть локдауну, особливо готельно-ресторанний бізнес, - прокоментував підприємець в місті Славутичі, Олексій Приходько.

Те, що житель та підприємці погано ставляться до локдауну ми вияснили, і тут зрозуміло чому. Але як до локдауну віднеслись лікарі та як з медичної точки зору допоможе локдаун.

- Як медик звісно я "за" локдаун, але якщо говорити за мене як за звичайну людину, то я розумію, що це купа обмежень. Мені б також хотілося у новорічні свята день побувати, когось відвідати. Також під час локдауну постраждає бізнес, особливо це стосується підприємців. Те, що у нашому місті не падає рівень захворюваності, це я кажу відверто, - прокоментувала Олена Суганяка, медична директорка амбулаторної поліклінічної служби.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия