Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поліція Славутича затримала грабіжника, який викрав скриньку для благодійних пожертв

Зловмисник раніше вже був засуджений за вчинення майнових злочинів, проте маючи не зняту і не погашену у встановленому порядку судимість, не став на шлях виправлення та здійснив черговий злочин.На спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про пограбування магазину у місті Славутич...

Зловмисник раніше вже був засуджений за вчинення майнових злочинів, проте маючи не зняту і не погашену у встановленому порядку судимість, не став на шлях виправлення та здійснив черговий злочин.

Про це повідомила Славутицька поліція.
На спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про пограбування магазину у місті Славутич. На місце події оперативно прибули працівники місцевого відділення поліції. Встановлено, що того дня невідомий чоловік зайшов до магазину та відкрито викрав з прилавку скриньку для збору благодійних пожертв. Після скоєного грабіжник з місця події втік. Продавчиня відразу повідомила про це до поліції. Завдяки злагодженим та скоординованим діям працівники поліції затримали зловмисника «за гарячим слідом» упродовж 40 хвилин. Ним виявився 38-річний місцевий житель, який вже мав проблеми із законом. Він пояснив, що таким чином вирішив збагатитись. Слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до шести років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: