Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новорічний подарунок від благодійників Славутицькій лікарні

Славутицькій міській лікарні передали гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Славутич. Чорнобиль. Розвиток», директором якого є Наталія Мельничук. Благодійну допомогу доставили з Німеччини, міста Вецлар. Лікарня отримала: 4 дефібрилятори...

Славутицькій міській лікарні передали гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Славутич. Чорнобиль. Розвиток», директором якого є Наталія Мельничук. Благодійну допомогу доставили з Німеччини, міста Вецлар. Лікарня отримала: 4 дефібрилятори, лабораторну центрифугу, засоби індивідуального захисту та витратні матеріали на суму більш ніж 60 тисяч євро.
Про це повідомили в Славутицькій міській раді.
Добру справу допомагали реалізовувати голова «Фонду чистого майбутнього» Лукас Хіксон та німецький активіст Кристоф Шам. Поставка наступної частини обладнання очікується у березні.
Наталія Мельничук також повідомила, що незабаром у Фонді «Славутич. Чорнобиль. Розвиток» відкриється благодійне фінансування для закупівлі апарату КТ. Допомогу нададуть Японія, Канада, Америка та Німеччина.
Міський голова Юрій Фомічев подякував пані Наталії за небайдужість до рідного міста та вклад у розвиток Славутицької лікарні. Також він повідомив, що з області надійшло фінансування у розмірі 7,5 мільйонів гривень для реконструкції відділення інтенсивної терапії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: