Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У новий 2021 рік Славутич входить із прийнятим бюджетом

Більше 30 питань порядку денного розглянули сьогодні депутати на п’ятому засіданні І сесії Славутицької міської ради. Після затвердження порядку денного депутати зробили запити...

Більше 30 питань порядку денного розглянули сьогодні депутати на п’ятому засіданні І сесії Славутицької міської ради. Після затвердження порядку денного депутати зробили запити. Про це повідомили на сайті Славутицької міської ради. Михайло Шинкаренко щодо листа профспілкової організації КП «УЖКГ» про розірвання контракту з директором підприємства; розробки програм збереження житлового фонду та ліфтового господарства. Юрій Корнійчик – про створення робочої групи щодо енергозабезпечення забудов у Добринінському кварталі; звернення членів гаражних кооперативів «Престиж», «Прип’ять» про стан дорожнього покриття по вулиці Чернігівська та проїзду від заправки «Шепелс» до Чернігівського кварталу. Володимир Борисов – про закупівлю вакцини від коронавірусу та звернення до Президента України щодо вакцинації населення. Розглянуто і кадрове питання. На посаду керуючого справами виконкому затверджено Наталію Швець. Детально на засіданні депутатами розглядалися та затверджувалися міські програми, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади у 2021 році: Громадського бюджету участі, розвитку малого і середнього підприємництва, муніципального туризму, інформатизації та електронного урядування, охорони навколишнього середовища, утримання доріг, діяльності народної дружини, безпеки, культурно-мистецьких заходів, охорони здоров’я, соціального захисту, фізичної культури та спорту, енергозбереження.
У зв’язку з потребою військової частини 3041 Національної гвардії України у розміщенні військового містечка, збільшенням штатної чисельності, потребою в будівлях, прийнято рішення про надання згоди на безоплатну передачу з комунальної у державну власність будівлі поліклініка, за місцезнаходженням м. Славутич, вул. 77 Гвардійської дивізії, 5, до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.
Після детальних опрацювань у профільних комісіях, що відбулися напередодні пленарного засідання міської ради, диспутів, 15 голосами депутатів, бюджет Славутицької міської територіальної громади був затверджений. На цьому п’яте засідання І сесії Славутицької міської ради було завершено.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: