Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Гантімурову обрали секретарем СМР. Чому більшість проти цього рішення?

На четвертому засідання 1-ої сесії Славутицької міської ради Наталію Гантімурову обрали секретарем СМР. Як відомо, за її кандидатуру від фракції "Слуга народу" віддали свої голоси 15 депутатів. До того як Наталію призначили секретарем СМР, вона працювала бізнес-обусменом...

На четвертому засідання 1-ої сесії Славутицької міської ради Наталію Гантімурову обрали секретарем СМР. Як відомо, за її кандидатуру від фракції "Слуга народу" віддали свої голоси 15 депутатів. До того як Наталію призначили секретарем СМР, вона працювала бізнес-обусменом. Але, що найцікавіше, то це те, що після прийнятого рішення славутичани та депутати були незадоволені.

- Фомічев пропонує на посаду "лідера" партії "Слуга народу" в Славутичі, Наталію Гантімурову (колишню керівницю групи депутатів "Альтернатива" Ісхакова), учасницю низки корупційних скандалів з правотизацією і орендою комунального майна в період роботи виконавчим директором КП АРР. Схоже, що чудовий альянс Фомічева та Борисова з торгівлі посадами та бюджетом, може привести до політичної кризи в раді, - опублікував у Фейсбуці депутат від партії "Європейська Солідарність", Сергій Чесноков.

Під цією публікацією немало коментарів, і зокрема негативних. Славутичани пишуть як незадоволені рішення, кажуть, що партії "ОПЗЖ", "Батьківщина" та "Слуга народу" обрали свого депутата - Наталію Гантімурову. Славутичани Єгор Федорченко запевняє, що люди, які проголосували за Гантімурову поставили крест на своїй репутації та в наступній передвиборчій депутатській компанії  також.

Партію "ОПЗЖ" звинувачують у тому, що саме депутати цієї партії і віддали голоси за Наталію Гантімурову, в замін на достойні посади, але Володимир Борисов говорить зовсім по-іншому:

- Зі мною навряд чи зараз може хтось посперечатися, але посада секретаря повинна була бути моя. Ні для кого не секрет, що я набрав практично стільки ж голосів, а на мою думку більше, ніж сьогоднішній очільник міста Юрій Фомічев. Я розмовляв з мером, він дав чітко мені зрозуміти, що на цю посаду не буде мене рекомендувати. Замість того, щоб наладити роботу мої "політичні друзі" бігали по черзі в кабінет до Фомічева та торгувалися. Бігали та пропонували свої голоси, а в замін вимагали посади директорів Комунальних підприємств, посаду заступника мера міста, місце сектетаря ради, місце радника міського голови, вимагали, щоб виділили гроші з міського бюджету для конкретних фірм. Я не хочу бути опозицією, я хочу працювати на благо Славутича! - заявив у відеозвернені на своїй сторіці в Фейсбуці, Володимир Борисов.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: