Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі нові випадки на захворювання коронавірусом

За даними Центру громадського здоров'я, станом на 15 жовтня в Україні зафіксовано 5062 нових випадків коронавірусної хвороби...

 

 

За даними Центру громадського здоров'я, станом на 15 жовтня в Україні зафіксовано 5062 нових випадків коронавірусної хвороби. На сьогоднішній день кількість активних хворих становить 156 287 людей. 

У Славутичі, на жаль, також стрімко зростає рівень захворюваності. За добу у Славутичі зафіксовано 12 нових випадків. За період всього карантинтину, від березня до сьогоденян у місті 109 людей. Серед який 34 людини одужали, а 75 чоловік до сих пір хворіють. 

Наразі, у нашому місті госпіталізували 19 чоловік, у яких підвердився ПЛР-тест на коронавірус. Контактих осіб 109 чоловік. На жаль, є і летальні випадки, і на сьогоднішній день - померло 3 людини. За весь час карантина зроблено 459 ПЛР-тестів на коронавірус. 

Коронавірусна хвороба сприяє на різних людей по-різному. А тобто, в кожної людини симптоми можуть бути різними, тому що інфекція впливає на різні групи населення по-різному. Зокрема у більшості людей, під час хвороби втомленність, в таких випадках госпіталізація не потрібна. 

Але все ж таки виділили сипмтоми, які спотерігають частіше:

- підвищення температури тіла;

- сухий кашель;

- втомленність.

У деяких груп населення може спостерігатися:

- біль у горлі;

- діарея;

- кон'юктивіт;

- головна біль;

- втрата смакових рецепторів та нюхових;

- висип на тілі.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: