Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відділ охорони здоров’я інформує жителів міста

На базі КНП "Славутицька міська лікарня" Славутицької міської ради створена мобільна бригада, яка буде виїзжати до пацієнтів, що знаходиться на самоізоляції дома у яких з'явилися прояви ГРВІ. Виїзд буде відбуватися тільки за викликом сімейного лікаря (терапевта, педіатра). До обов'язків бригади входить відбір біологічного матеріалу у пацієнтів з метою ...

 

На базі КНП "Славутицька міська лікарня" Славутицької міської ради створена мобільна бригада, яка буде виїзжати до пацієнтів, що знаходиться на самоізоляції дома у яких з'явилися прояви ГРВІ.

Виїзд буде відбуватися тільки за викликом сімейного лікаря (терапевта, педіатра). До обов'язків бригади входить відбір біологічного матеріалу у пацієнтів з метою виявлення вірусу COVID - 19.Після оцінки стану пацієнта (стану тяжкості захворювання), лікарем вирішується питання щодо госпіталізації до закладу охорони здоров’я або ж лікування дома, якщо легка або середня тяжкість захворювання.

Підстанція екстреної медичної допомоги міста Славутич буде здійснювати госпіталізацію пацієнтів до визначених закладів охорони здоров'я Київської області до інфекційного відділення. Будьте здорові. Дотримуйтеся режиму самоізоляції і самодісціпліни.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: