Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Звіт міського голови Юрія Фомічева 2019рік

Юрій Кирилович вважає: "Сутність звіту полягає у декількох аспектах. Основне це, донести до громади все те, що ми зробили, як прожили рік, які висновки з цього винесли. Для мене звіт - це констатація факту, це те,що змінити вже неможливо, з цим можна тільки працювати і будувати плани на майбутнє. Це стартова площадка для наступногою...

 

Юрій Кирилович вважає: "Сутність звіту полягає у декількох аспектах. Основне це, донести до громади все те, що ми зробили, як прожили рік, які висновки з цього винесли. Для мене звіт - це констатація факту, це те,що змінити вже неможливо, з цим можна тільки працювати і будувати плани на майбутнє.

Це стартова площадка для наступного року, на цьому я зроблю акцент наприкінці своєї презентації. Звіт, звітом - він такій, як є, він об’єктивний, це результат роботи нашої команди. Головне завдання Звіту - це його аналіз і база для майбутнього. І так завжди. Ти плануєш, працюєш, відпрацьовуєш, робиш аналіз, звітуєш і робиш плани на майбутнє".
 


Саме в цьому ми переконалися заслухав звіт міського голови, який відбувся у великому залі КЗ ККК 20 лютого. Початок Звіту був присвячений нагородженню славутчан, які здобули перемоги, отримали сертифікати у міських програмах.

Нагородження провели перший заступник Віктор Шевченко,начальник Управління освіти та науки Наталія Швець та головний архітектор міста Дмитро Баглаїв. Після презентації звіту, (до речі, з основними напрямками роботи міського голови та його команди присутні ознайомилися з буклету, що стало приємною несподіванкою для присутніх у залі), почався другий тайм - час запитань та відповідей.
 

 

На запитання відповідали ні тільки міський голова, а керівники комунальних підприємств, головний лікар міської лікарні, перший заступник голови Віктор Шевченко та інші. Бажаючи познайомитися з повним звітом міського голови зможуть звернутися на сайт міськради.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: