Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розпочинаємо співпрацю у напрямку якісного харчування дітей,

Розпочинаємо співпрацю у напрямку якісного харчування дітей, про це повідомив міський голова Юрій Фомічев на презентації кухонного обладнання для харчоблоків закладів освіти. Сьогодні у їдальні ліцею зібралися освітяни Славутича, представники міської лікарні, Чорнобильської АЕС, Любецької ОТГ, батьки, щоб ознайомитися із кухонним ...

 

Розпочинаємо співпрацю у напрямку якісного харчування дітей, про це повідомив міський голова Юрій Фомічев на презентації кухонного обладнання для харчоблоків закладів освіти.

Сьогодні у їдальні ліцею зібралися освітяни Славутича, представники міської лікарні, Чорнобильської АЕС, Любецької ОТГ, батьки, щоб ознайомитися із кухонним обладнанням відомих світових фірм «Rational», «Robot coupe» торгового дому «S-PROF. Застосування сучасних технологій та обладнання дає змогу на виході отримати якісний і смачний продукт, зменшити витрати споживання електроенергії і води, дозволяє здійснювати контроль на кожному етапі приготування їжі.

Спеціалісти своєї справи, що приїхали до Славутича продемонстрували наочно, як працює техніка, готуються страви, і як легко з цим справлятися. Презентація викликала жвавий інтерес у присутніх, тож рухаємося у правильному напрямку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: