Завантаження ...

На міській нараді обговорили проблему безпеки славутичан...

У середу відбулась нарада при міському голові. Юрій Фомічев звернувся до начальника Славутицького відділу поліції з проханням звернути увагу на безпеку громадян міста.

У середу відбулась нарада при міському голові. В ступній промові Юрій Фомічев висловив співчуття рідним та длизьким загиблого Євгена Арефьєва, що в цей день поховали в м. Чернігів. Разом з тим зазначив, що це життя і ніхто не знає скільки років йому відміряно.

Мер наголосив, що продовжується робота в напрямку розвитку туризму. На ряду з цим звернув увагу на безпеку в місті та інцидент що стався цими вихідними в кафе-барі «Неон». Де зграйка молодиків нанесла тяжкі тілесні ушкодження двом славутичанам, в результаті яких в одного з постраждалих зламана щелепа.

Юрій Фомічев звернувся до начальника Славутицького відділу поліції з проханням звернути увагу на випадки аналогічних злочинів, яких останнім часом стало все більше. Зазначивши , що люди мають відчувати себе захищеними. На що той відповів, що справа не в закладах, про які так багато говорять і вимагають закрити, а скоріш за все в самих людях. 

Головний архітектор зазначив, що планів та завдань до Дня міста багато, та ще більше не виконаних обіцянок перед населенням, що потребують коштів. То ж так звані «хвости» слід реалізувати.

Відділ з питань УЖКГ
зазначив що в місті, ще й досі залишилися будинки, мешканці яких не визначилися з формою управління. Серед них іде роз’яснювальна робота, на вибір вони можуть створити ОСББ, обрати самостійну форму управління чи вибрати одну з трьох управляючих компаній, що на разі існують в місті. Разом з тим, під час підготовки до опалювального сезону, при самостійній формі управління, можуть виникнути складнощі, і разом з цим опалювальний сезон для цих будинків розпочнеться не своєчасно.

Міський голова зазначив, що в місті вже запрацювала компанія з вивезення ТПВ, тому важливо, що б представники компанії тако ж були учасниками планових нарад.

Директор КП «Водоканал-Славутич» зазначив, що вони продовжують працювати над спрощенням системи передачі показників лічильників. І вже з наступного місяця показники можна буде передавати в особовому кабінеті на сайті, або ж через мобільний додаток «Домовичок».
 

Тенденція до захворювань на ГРВІ та Грип серед славутича зменшується, про що повідомив директор КНП «Славутицька міська лікарня». На разі вони готуються до закючення договорів на вторинну медичну допомогу, і тут є багато питань. Бо не вистачає а ні спеціалізованого обладнання, а ні спеціалістів. А 28 лютого закінчується контрактуванням згідно відповідних пакетів надання тих чи інших послуг.
 

Про остаточне знищеня санепідемстанції доповіла Тамара Нездемовська. Чим це обернеться для Славутича – покаже час.


На останок міський голова запросив всіх на свій звіт, що відбудеться 20 лютого о 18:00 в кіноконцертному комплексі. Та закликав готуватися до нього і всі комунальні підприємства до роботи яких можуть виникнути питання з боку місцян.


tomila_dm@i.ua - Томіла Дмитрюк


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия