Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Енергоефективність у громадах: навчаємося у німецьких партнерів

10-14 лютого у навчальному центрі GIZ, м. Фельдафінг, Німеччіна, в рамках проекту «Енергоефективність у громадах – ІІ», проходив навчальний тренінг з тепловізійної зйомки. У тренінгу взяла участь начальник департаменту енергоменеджменту КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Галина Журавська.....

 

10-14 лютого у навчальному центрі GIZ, м. Фельдафінг, Німеччіна, в рамках проекту «Енергоефективність у громадах – ІІ», проходив навчальний тренінг з тепловізійної зйомки. У тренінгу взяла участь начальник департаменту енергоменеджменту КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Галина Журавська.

Завдяки тренеру Клаусу Гаак учасники значно підвищили свої знання з методики виконання тепловізійної зйомки, попрацювали з тепловізорами Flir високої розподільчої здатності, на практиці перевірили набуті навички.

Тепер у місті Славутич можна запросити для проведення тепловізійної зйомки сертифікованого спеціаліста та отримати якісний аналіз тепловізійної картини об’єкту і рекомендації щодо проведення енергоефективних заходів.

Інформація щодо вартості такої послуги для приватних та багатоповерхових бадинків є на веб-сайті Агентства за посиланням https://arr.in.ua/poslugi-agentstva/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: