Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Звуки Свято-Іллінського храму

В день після свята Стрітення Господнього в стінах Свято –Іллінського Храму відбувся концерт духовної музики за участю народної хорової капели «Натхнення». В стінах храму музична сповідь ллється спокійно і вдумливо, кожен звук проникає в прямісіньке серце. Це неповторна мить в житті кожного хто був присутній під час дійства.

 

 

 

 

 

 В день після свята Стрітення Господнього в стінах Свято –Іллінського Храму відбувся концерт духовної музики за участю народної хорової капели «Натхнення».

 Цей аматорський колектив міського відділу культури, національностей та релігій радує слухачів своїм співом вже 17 років. У їх репертуарі багато духовних пісень та молитов. Які колектив капелли під керівництвом Дмитра Приходчука і виконали в той день.
 

 

 

 

 

 

 

 "Отче наш" М.Леонтовича, "Боже великий, єдиний"- духовний гімн України М.Лисенка, що звучали того дня перехоплювали дух присутнім. Акапельний спів насичений відлунням стін храму додав ще більшої атмосферності, і присутні із затамуванням подиху вслухалися в рядки молитов.
 

 

 

 

 

 

 В стінах храму музична сповідь ллється спокійно і вдумливо, кожен звук проникає в прямісіньке серце. Повітря насичене запахом свічок створює неповторне величне відчуття внутрішньої рівноваги. Кожен слухач міг заглибитися у власні думки, аби сам на сам поспілкуватися з душею.
 

 

 

 

 

 

 

 Це неповторна мить в житті кожного хто був присутній під час дійства. Настоятель Свято-Іллінського храму протоієрей Іоанн Шепіда подякував виконавцям та запросив частіше співати у церкві.


tomila_dm@i.ua - Томіла Дмитрюк


 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: