Завантаження ...

Славутич відкритий для туристів

Саме сьогодні у Славутичі відбувається подія, яка може круто змінити життя міста - промо-тур для гідів з України та Польщі. В рамках якого відбудеться демонстрація туристичних можливостей наймолодшого міста України. Так вже найближчим часом на Славутич чекатиме хвиля туристів.

Саме сьогодні у Славутичі відбувається подія, яка може круто змінити життя міста - промо-тур для гідів з України та Польщі. В рамках якого для гостей заплановані зустрічі з представниками міської адміністрації, організаторами рекламного туру, екскурсії, як пішохідні так і в музеї та презентація потенційних туристичних можливостей міста.

 
 


Як зізнається директор «Агентства регіонального розвитку» Арина Старовойтова: «У 2020 році запрацював наш туристично-інформаційний центр. Ми відкриті сьогодні для туристів, тому і було вирішено розпочати діяльність нашого центру саме для професіоналів. Тобто зібрати гідів які працюють у Чорнобильській зоні відчуження. При цьому зробивши акцент, що спершу треба їхати до Славутича».
Організаторами промо-туру виступили славутицька міська рада, туристично-інформаційний центр «Агентства регіонального розвитку» і ДСП Чорнобильська АЕС.

 

 
 



Долучилися до організації й партнери туристичне агентство СП «Чорнобильзовнішсервіс», громадська спілка «Всеукраїнська асоціація гідів», громадська організація «Туристичний кластер міста Славутич», ТОВ «Чорнобиль тур» та громадська спілка «Асоціація чорнобильських туроператорів».

 

 
 
 


Мета промо-туру демонстрація туристичних можливостей Славутича. Тому весь перший день буде присвячений саме презентації міста, його інфраструктуру туристичної гостинності ( готелі, хостели, кафе та ресторани), екскурсія вулицями міста та родзинка «Ніч в музеї».
 

 
 
 


Наступного дня, на гідів очікує екскурсія на Чорнобильську АЕС. Де ексклюзивно для учасників промо-туру організують вхід під крівлю Арки Нового Безпечного Конфайменту.

Організатори очікують, що учасники повернуться до своїх рідних міст із враженнями, і надалі розглядатимуть місто Славутич, як один із туристичних маршрутів для своїх клієнтів.
 

 
 
 


Ото ж можливо вже найближчим часом на Славутич чекатиме хвиля туристів. І не дивлячись на скептичний настрій славутичан, які вважають, що нам нічого запропонувати туристам, ми впевнені, звичні, буденні для нас речі, у туристів можуть викликати інтерес та захоплення. 

tomila_dm@i.ua - Томіла Дмитрюк

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия