Завантаження ...

День безпечного інтернету

11 лютого 2020 року в усьому світі відзначається День безпечного Інтернету. Сьогодні в Україні майже 22 млн. Інтернет - користувачів і питання безпеки в мережі стало більш ніж актуальним. У цьому контексті турбота про дітей набуває більших масштабів. Напередодні цієї дати до бібліотечно-інформаційного центру для дітей та ...

 

11 лютого 2020 року в усьому світі відзначається День безпечного Інтернету. Сьогодні в Україні майже 22 млн. Інтернет - користувачів і питання безпеки в мережі стало більш ніж актуальним. У цьому контексті турбота про дітей набуває більших масштабів.

Напередодні цієї дати до бібліотечно-інформаційного центру для дітей та юнацтва завітали учні ЗОСШ №2 разом зі своїм вихователем Світланою Сіраш. Учні з легкістю пригадали основні правила безпечної роботи в Інтернеті. З цікавістю інсценували роботу всесвітнього павутиння. Приємно, що діти показали високу обізнаність в безпечному користуванні Інтернетом і дуже важливо надалі знову і знову спілкуватися з дітьми на цю тему.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия