Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фотокартка на пам'ять

06 лютого відбулася благодійна акція під лозунгом «Наша старість – в радість!» для групи підтримки людей літнього віку, у тому числі «дітей війни» та осіб з інвалідністю. У цей день люди похилого віку отримали нагоду відчути себе молодими, красивими та необхідними. Соціально-психологічним центром м. Славутич була організована ....

 

06 лютого відбулася благодійна акція під лозунгом «Наша старість – в радість!» для групи підтримки людей літнього віку, у тому числі «дітей війни» та осіб з інвалідністю.


У цей день люди похилого віку отримали нагоду відчути себе молодими, красивими та необхідними. Соціально-психологічним центром м. Славутич була організована фотосесія з метою подарувати гарний настрій, психологічно розвантажити похилих та створити відчуття причетності до суспільства. Результати фотосесії чекайте у найближчий час.

Щиро дякуємо компанії «Фаберлік» за надане приміщення для фотосесії та нашому постійному помічнику – фотографу Наталії Сухорській. Завдяки вам ми змогли реалізувати цей проект.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: