Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День дублера

24 січня відбувся День дублера, що другий рік поспіль проходить у місті Славутичі. У цей день депутати молодіжної ради «Майбутнє Славутича» заміняють працівників структурних підрозділів Славутицької міської ради та мають можливість ознайомитися з їх роботою. Робочий день молодіжної ради розпочався з апаратної наради

 

24 січня відбувся День дублера, що другий рік поспіль проходить у місті Славутичі. У цей день депутати молодіжної ради «Майбутнє Славутича» заміняють працівників структурних підрозділів Славутицької міської ради та мають можливість ознайомитися з їх роботою.

Робочий день молодіжної ради розпочався з апаратної наради у залі засідань, де депутатів закріпили за структурними підрозділами та керівництвом міської ради. Після наради усі пішли знайомитися з новими обов'язками.
 

 


Завершенням Дня дублера стала поточна зустріч з міським головою, де колектив «Молодіжної ради» підбив підсумки дня та поділився враженнями щодо роботи у підрозділах Славутицької міської ради.
Всі отримали заряд позитивної енергії, задоволення від спільної роботи та спілкування.

А вже 31 січня на спільній сесії Славутицької міської ради відбудеться вручення Сертифікатів депутатам молодіжної ради про заміщення посад.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: