Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ГОСТИННОСТІ БУТИ

17 січня 2020 року відбувся Бізнес-сніданок для готельєрів та туристичних агентств. Подія відбулася за ініціативи міського голови Юрія Фомічева та була організована КП "Агентство регіонального розвитку" Славутицької міської ради. Участь у сніданку взяли всі, хто сьогодні зацікавлений у розвитку муніципального туризму та локальної ....

 

17 січня 2020 року відбувся Бізнес-сніданок для готельєрів та туристичних агентств.

Подія відбулася за ініціативи міського голови Юрія Фомічева та була організована КП "Агентство регіонального розвитку" Славутицької міської ради. Участь у сніданку взяли всі, хто сьогодні зацікавлений у розвитку муніципального туризму та локальної індустрії гостинності.

Були представлені результати міні-дослідження "Вивчення туристичного потенціалу та ставлення жителів м.Славутича до розвитку туризму в своєму регіоні". Так, більше 60% респондентів вважають туризм перспективним напрямком економічного розвитку міста, а майже 80% позитивно ставляться до можливості збільшення туристичного потоку. Детальніше про результати дослідження згодом на веб-сайті Агентства. Обговорили такі виклики для локальної індустрії гостинності:

- як збільшити туристичний потік до міста, як розвивати туристичну гостинність у місцевих жителів, які ексклюзивні туристичні продукти можна запропонувати, як вдосконалювати існуючу інфраструктуру Славутича та покращити маркетинг туристичних послуг.
 

 

Кожен з присутніх мав можливість розповісти про поточні проблеми туристичного бізнесу та запропонувати інструменти для їх усунення. У 2020 році у Славутичі буде відкритий Туристично-інформаційний центр, а незабаром запрацює сектор туристичної гостинності при департаменті стратегічного розвитку та підтримки підприємництва КП "Агентство регіонального розвитку". Учасники зустрічі домовилися працювати у команді, злагоджено, щоб якомога швидше досягти тих амбітний цілей, які стоять сьогодні перед Славутичем - вже у липні в місті вперше пройде 5-й за європейським рейтингом Фестиваль Гоголь Фест. Крім того ми очікуємо більше ніж 15 000 гостей сумарно під час інших подій, які проводяться у місті не вперше.
 

 

Дякуємо кав'ярні "Coffee тут", що знаходиться у просторі "City Квадрат", за гостинність та смачну каву зі смаколиками.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами 2-22-50, 050-353-11-35 або на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com.

Додаткова інформація про діяльність Агентства завжди є на сайті http://arr.in.ua/

КП «Агентство регіонального розвитку»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: