Завантаження ...

7 ранкових звичок, які заважають схуднути

Жир накопичується на нашому тілі через безліч причин. Це полягає не тільки в не правильно підібраному сніданку — хоча і це може зіграти ключову роль. Якщо ви серйозно ставитеся до втрати ваги, ось кілька звичок, які заважають вам втрачати вагу, тому від них варто відмовитися. 1. Ви не п’єте ...

 

Жир накопичується на нашому тілі через безліч причин. Це полягає не тільки в не правильно підібраному сніданку — хоча і це може зіграти ключову роль. Якщо ви серйозно ставитеся до втрати ваги, ось кілька звичок, які заважають вам втрачати вагу, тому від них варто відмовитися.

1. Ви не п’єте склянку води після того, як прокинетеся
Можливо, ви просто про це забуваєте, або навіть не знали — багато людей цього не роблять. Добрі новини. Увімкніть цю звичку в свою щоденну рутину. Якщо вам потрібно нагадування, поставте склянку води на тумбочку перед сном. Вранці, в першу чергу після того, як ви прокинетеся, випийте воду. Багато людей думають, що ви повинні пити воду під час сніданку, але це не так. Функція води полягає в тому, щоб прискорити ваш метаболізм і зробити обробку сніданку набагато простішою. Це також допоможе вам позбутися від шкідливих токсинів в організмі. Тому, незалежно від того, відчуваєте ви спрагу чи ні, просто випивайте склянку води, щоранку.

2. Не впускаєте сонячне світло
І ні, ми не говоримо про пісню. Сонячне світло хороше для вас в будь-який час дня, а особливо після пробудження. Якщо вам подобається спати з закритими шторами, прийшов час відмовитися від цієї звички. Сонячні промені допоможуть вам правильно запустити обмін речовин і підготувати ваше тіло до сніданку і правильного функціонування. Ви також будете здивовані припливом енергії, який дасть вам звичайне сонячне світло. Лише 20 або 30 хвилин сонячного світла вранці підійдуть для того, щоб успішніше скидати вагу.

3. Занадто багато цукру в вашій чашці
Це складне питання для людей, які хочуть схуднути, особливо для тих, для кого кофеїн є необхідним інгредієнтом для початку дня. Але справа не в самій каві. Насправді, кава є природним антиоксидантом і відмінно підходить для травлення. Це стосується кави, до якої ви додаєте цукор, молоко або вершки. Весь цей цукор вранці прямо впливає на ваш процес схуднення. Забудьте про цукор і випийте чашку кави. Або, що ще краще, переключіться на зелений чай, природний антиоксидант, який на смак кращий, ніж чорна кава.

4. Пропускаєте сніданок
Навіть якщо ви не хочете їсти рано вранці, є причина, по якій люди кажуть, що сніданок — найважливіший прийом їжі. Ви абсолютно не можете дозволити собі пропустити сніданок, якщо намагаєтеся скинути вагу. Проте, намагайтеся уникати вживання чогось солодкого — наприклад, пластівців — або чого-небудь з великою кількістю консервантів. Замість цього, виберіть легкий, але поживний сніданок. Смузі — це вибір багатьох людей, тому що його легко приготувати, і ви можете вживати його на ходу.

5. Ви пропускаєте ранкове тренування
Це може бути йога або швидка пробіжка, спробуйте включити вправи в свій ранковий розпорядок. Я знаю, це складно. Можливо, ви все ще відчуваєте втому або сонливість, але позитивні ефекти від включення вправ в програму схуднення численні. Гімнастика — відмінний спосіб розбудити і прискорити ваш метаболізм. Зазвичай ви їсте, щоб прокинутися, але якщо ви обміняєте свій калорійний сніданок на 15-хвилинну сесію йоги або швидку пробіжку, ви будете набагато більш схильні до здорового сніданку після цього.

6. Ви читаєте новини вранці
Це може здатися нелогічним, але читання новин може завдати шкоди вашій звичайній втраті ваги. Коли ви прокидаєтеся, ваші клітини працюють швидше, ніж зазвичай, намагаючись привести ваше тіло в нормальний стан. Стрес, який часто може бути пов’язаний з читанням новин, перетворить ваші стовбурові клітини в жирові клітини і змусить вас набирати жир. Те ж саме стосується спроб виконати складну роботу, після пробудження. Замість цього спробуйте послухати спокійну музику або почитати книгу.

7. Ви довго спите
Ви завжди повинні намагатися спати 7-8 годин щодня, але не більше 10 годин. Коли ви постійно спите, ваш ІМТ збільшується, і разом з цим ви виявите, що жир на животі теж збільшується. Це тому, що ваше тіло буде очікувати прийому їжі, а коли ви будете спати, воно буде виробляти більше жирових клітин для підтримки життя. Крім того, це впливає на ваш метаболізм.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия