Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Між Славутичем та Асоціація чорнобильських туроператорів підписано меморандум

Між наймолодшим містом України - Славутичем та Асоціація чорнобильських туроператорів / Assoc. of Chornobyl Tour Operators підписано меморандум з метою розвитку туризму та створення нових робочих місць в регіоні. Мер Славутича Юрій Фомічев та Ярослав Емельяненко (Yaroslav Yemelianenko), голова Асоціації...

 

Між наймолодшим містом України - Славутичем та Асоціація чорнобильських туроператорів / Assoc. of Chornobyl Tour Operators підписано меморандум з метою розвитку туризму та створення нових робочих місць в регіоні.

Мер Славутича Юрій Фомічев та Ярослав Емельяненко (Yaroslav Yemelianenko), голова Асоціації Чорнобильських Туроператорів, директор ЧОРНОБИЛЬ ТУР, домовились про основні напрями співпраці: долучення жителів міста Славутич, зокрема учасників та ліквідаторів до розповсюдження досвіду подолання Чорнобильської катастрофи, та включення міста Славутич як інформаційно та інфрастуктурно важливої локації в маршрути чорнобильського туризму.

За поточний рік, в якості туристів Чорнобильську зону відвідали понад 125 тисяч людей, 90% з яких – іноземці. В Асоціації очікують, що 2020 року кількість туристів збільшиться до 200-250 тисяч осіб. При правильному заохоченні туристів, значну частину цього потоку можна направити до Славутича. Це не тільки зміцнить економіку міста, підтримає малий та середній бізнес, а також матиме позитивний вплив на подальший розвиток міста Славутич.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: