Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

зустрічі уповноважених осіб багатоквартирних будинків Бакинського кварталу та управителів

Напередодні Нового року, 27 грудня міський голова Славутича Юрій Фомічев запросив для зустрічі уповноважених осіб багатоквартирних будинків Бакинського кварталу та управителів, що їх обслуговують. Метою зібрання стала відверта розмова щодо реальних можливостей використання співвласниками ...

 

Напередодні Нового року, 27 грудня міський голова Славутича Юрій Фомічев запросив для зустрічі уповноважених осіб багатоквартирних будинків Бакинського кварталу та управителів, що їх обслуговують.

Метою зібрання стала відверта розмова щодо реальних можливостей використання співвласниками багатоквартирних будинків у 2020 році коштів Державного Фонду Енергоефективності для енергомодернизації житлового фонду за рахунок участі у пілотному проекті.
Питання створення ОСББ, як юридично оформленої структури для господарювання у багатоквартирному будинку, розпорядження спільним майном і коштами, із теоретичної площини переходить у суто практичну, адже грантові кошти можуть виділятися лише для ОСББ.

Директор департаменту енергоменеджменту Комунального підприємства «Агенство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Галина Журавська спеціалісти відділу з питань з питань житлово-комунального господарства, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження виконавчого комітету розповіли присутнім про шляхи співпраці з Державним Фондом Енергоефективності, можливістю проведення енергоаудиту багатоквартирного будинку сертифікованими славутицькими спеціалістами, першочерговими кроками по створенню ОСББ тощо, надали відповіді на запитання учасників наради.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: