Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Польські гміни та українські громади розвивають партнерство

На запрошення Асоціації гмін басейну річки Віслока міські голови та голови об’єднаних територіальних громад Київщини та Чернігівщини з 5 по 8 грудня перебували в Підкарпатському та Малопольському воєводствах Польщі. У складі української делегації був і міський голова Славутича Юрій Фомічев. Нагадуємо...

 

На запрошення Асоціації гмін басейну річки Віслока міські голови та голови об’єднаних територіальних громад Київщини та Чернігівщини з 5 по 8 грудня перебували в Підкарпатському та Малопольському воєводствах Польщі.

У складі української делегації був і міський голова Славутича Юрій Фомічев. Нагадуємо, що цьогоріч у травні за сприяння Чернігівського центру підвищення кваліфікації польські війти та бургомістри відвідали Чернігівщину, а також Славутич та висловили бажання розвивати партнерські відносини з українськими громадами в галузі економіки, культури, освіти, спорту, молодіжних обмінів.

У місті Ясло наш голова Юрій Фомічев 6 грудня зустрівся з головою Асоціації гмін басейну Віслоки Анжеєм Чернецьким, польським сенатором Алісією Зайонц, бургомістрами та війтами Підкарпатського та Малопольського воєводств. Проведені також перемовини з мером міста Маріушем Шевчиком щодо співробітництва міста Славутича з містом Дембиця Підкарпатського воєводства.

Розпочатий діалог стосується не тільки двосторонніх контактів, а й відкриває можливість участі в різноманітних проектах Європейського Союзу, що сприятимуть розвитку територій. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: