Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Футбольні вихідні

Минулі вихідні видались у Славутичі футбольними. Змагалися команди із жіночого футзалу із Броварського району, Василькова, Конотопа, Прилуцького району, Славутича, м. Утена (Литва), Харкова, Чернігова. У СК «Олімпієць» відбувся III Міжнародній турнір з футзалу SlavutichFutsalwinterCup 2019 серед дівочих ...

 

Минулі вихідні видались у Славутичі футбольними. Змагалися команди із жіночого футзалу із Броварського району, Василькова, Конотопа, Прилуцького району, Славутича, м. Утена (Литва), Харкова, Чернігова. У СК «Олімпієць» відбувся III Міжнародній турнір з футзалу SlavutichFutsalwinterCup 2019 серед дівочих команд 2005−2007 рр.н., 2008 р.н. і молодші.

 

За результатами змагань:

1-а група 2005−2007 рр.н.:

− І місце посіла команда «Олімп» (КДЮСШ м. Славутич);
− ІІ – Утена (Литва);
− ІІІ – команда Прилуцького району.
 

 

• вікова категорія 2008−2010 рр.н.:

− І місце – Славутич;
− ІІ – Конотоп;
− ІІІ – «Тесла» (Харків).
 

 

У відбірковому етапі чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2005−2007 рр.н. перемогу виборола команда «Юність» із Чернігова, ІІ місце – у команди «Олімп» (КДЮСШ м. Славутич), ІІІ місце – у команди КДЮСШ Прилуцького району.
 

 

Також відбулися і змагання серед команд матусь, де заслужену перемогу отримали славутичанки, ІІ місце посіла команда з Василькова, на ІІІ місці − команда з Утени (Литва). Вітаємо з перемогами славутицьких футзалісток та їх тренерів − Вікторію Мекшун та Володимира Панченка!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: