Завантаження ...

Незабаром відкриття!

Зелений килим нового спортивного комплексу, що будується біля школи №4, викликає найприємніші враження. Окрім футбольного поля, до послуг відвідувачів баскетбольний, волейбольний і тенісний майданчики, тренажери, бігові доріжки, настільний теніс, воркаут. Загальна площа спортивного комплексу − 4 653 м². ...

 
Зелений килим нового спортивного комплексу, що будується біля школи №4, викликає найприємніші враження. Окрім футбольного поля, до послуг відвідувачів баскетбольний, волейбольний і тенісний майданчики, тренажери, бігові доріжки, настільний теніс, воркаут. Загальна площа спортивного комплексу − 4 653 м². 


Нагадуємо, що Славутич переміг у конкурсі, що проводив Кабінет Міністрів України для шкіл України, та за рахунок субвенції з Державного бюджету в розмірі 6 млн 904 тис. 110 грн вже завершує будівництво комплексу. Інспекцію нового будівельного об’єкту провів і міський голова Юрій Фомічев. Темп роботи славутицького ТОВ «Промкомплект» повністю відповідає очікуванням. А якість робіт − на найвищому рівні! Тож незабаром чекаємо на відкриття нового спортивного комплексу. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия