Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

КІНОКЛУБ У СЛАВУТИЧІ? ТАК, ВІН ІСНУЄ

86:Кіноклуб відомий не лише своїм відвідувачам та шанувальникам арт-хаусного кіно, а й усьому місту з 2017 року. За весь період існування команда 86:Кіноклуб провела майже 60 кінопоказів, які відвідало майже 360 осіб. Кінопокази відбуваються не лише в приміщенні кіноклубу: влітку їх ...

 

86:Кіноклуб відомий не лише своїм відвідувачам та шанувальникам арт-хаусного кіно, а й усьому місту з 2017 року. За весь період існування команда 86:Кіноклуб провела майже 60 кінопоказів, які відвідало майже 360 осіб. Кінопокази відбуваються не лише в приміщенні кіноклубу: влітку їх локація змінюється – кіноклуб переїжджає на свіже повітря і покази відбуваються просто неба.

Ідея відкриття 86:Кіноклубу у Славутичі належить засновникам Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» Надії Парфан та Іллі Гладштейну. Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» одразу ж підхопив ініціативу й так, спочатку щочетверга, а сьогодні двічі на місяць, ми показуємо лише якісне сучасне кіно.

Ми створили комфортні умови для славутичан різного віку та гостей міста, організували культурне дозвілля та живе спілкування, популяризуємо сучасне українське кіно, об'єднуємо людей різного віку та інтересів.
Партнером 86:Кіноклуб є Артхаус Трафік – українська кінокомпанія, яка спеціалізується на прокаті арт-кіно, тому ми маємо можливість транслювати унікальні фільми у високій якості, яких ви не знайдете у вільному доступі в мережі Інтернет та у широкому прокаті. Також ми демонструємо фільми з програми Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики "86".

Під час показів ми також обговорюємо фільми, які вже переглянули або плануємо подивитися, спілкуємося за кавою або чаєм. Звичайно, атмосфера у клубі залежить від глядачів. Є серед них й постійні шанувальники кіномистецтва, які відвідують кіноклуб щопоказу, а також час від часу запрошують у кіно своїх друзів.

Щоб цікаво організувати роботу 86:Кіноклубу, ми провели невелике опитування. Що з’ясувалося: 80% зацікавлені у постійній роботі кіноклубу, 60% - хочуть дивитися пригодницькі, романтичні та детективні стрічки. Зауважимо, що фільми, які демонструються є ліцензійними та не зустрічаються у вільному доступі.

У минулому році команда відвідувачів 86:Кіноклуб вже подавалася із проектною заявкою до програми Громадський проект «Бюджет участі», але для перемоги не вистачило буквально декілька голосів. Цього разу наша активна глядачка підготувала проект № 14 «Молодіжний кіноклуб 2:0», яким передбачено придбання зручних безкаркасних меблів (крісла - «груші»). Тож, сподіваємося, що проект № 14 буде підтриманий славутичанами.

До кінця 2019 року 86/ Кіноклуб планує провести ще 3 кінопокази й серед цих фільмів безумовні «зірки» сучного кіно. Чого лише вартує фільм «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» режисерки Надії Парфан про профспілковий хор, у якому співають диспетчери, ремонтники, бухгалтери цієї комунальної установи, однак початок опалювального сезону вносить корективи у графік репетицій хору… Комунальна трагікомедія вже захопила глядачів по всій Україні і зовсім скоро фільм буде показаний й у Славутичі.

Тож, запрошуємо до 86:Кіноклуб:

21.11.2019 р. – «Запалюючи зірки» (Великобританія, 2014 р., 97 ‘, біографічна драма, режисер Енді Годдар)
28.11.2019 р. – «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Україна, 2019 р., 64', документальний, режисер Надія Парфан)
05.12.2019 р. – «Дім, який побудував Джек» (Данія, Франція, Німеччина, Швеція, 2018 р., 155 ‘, трилер, режисер Ларс фон Трієр)
09.12.2019 р. – «Люм’єри!» (Франція, 2016 р., 90‘, кіноскарб, режисери Луї та Огюст Люм’єри, Тьєрі Фремо).

Чекаємо на вас у 86: Кіноклуб (Офіс підтримки громадських ініціатив, БК «Енергія», ІІ поверх).

Нагадуємо: всі кінопокази є абсолютно БЕЗКОШТОВНИМИ!

Гарних переглядів!

Реєструйтеся у групі 86: Кіноклуб, щоб знати всі новини та розклад кіносеансів, анонси фільмів.
#славутич #офісдлякожного

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: