Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

засідання виконавчого комітету.

У середу, 6 листопада, відбулося засідання виконавчого комітету. Інформацію щодо загальних питань надав міський голова Юрій Фомічев. У Києві відбулася зустріч у рамках Форуму з енергоефективності. На заході був присутній і міський голова Славутича, який підписав оновлені зобов’язання по «Угоді мерів» для клімату та енергії до 2030 року....

 

У середу, 6 листопада, відбулося засідання виконавчого комітету. Інформацію щодо загальних питань надав міський голова Юрій Фомічев.

У Києві відбулася зустріч у рамках Форуму з енергоефективності. На заході був присутній і міський голова Славутича, який підписав оновлені зобов’язання по «Угоді мерів» для клімату та енергії до 2030 року. «Минулого року ми реалізували пілотний проект по «Угоді мерів» на муніципальних будівлях. А сьогодні ми маємо дивитись у бік реновації житлового фонду», − наголосив міський голова.

Нові перспективи відкриваються для міста і на тлі ядерної енергетики. Розпочинається проект НАЕК «Енергоатом», ДНТЦ ЯРБ та Holtec International, що передбачає створення міжнародного консорціуму, який сприятиме впровадженню в Україні технології малих модульних реакторів (ММР) SMR-160. Славутич має на меті долучитися до нового масштабного проекту.

Далі розглянули питання порядку денного.

Члени виконкому схвалили ряд рішень про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії, проголосували за затвердження акту приймання−передачі об’єкта соціальної інфраструктури – нежитлової будівлі «Реабілітаційний центр «ОУ» в комунальну власність територіальної громади Славутича.

Прийнято рішення про влаштування тимчасових проїздів та тимчасового автономного освітлення в котеджній забудові Добринінського кварталу. КП «ДЕУ» надано доручення провести ремонтні роботи з облаштування доріжок, а КП «Славутич−Електромережі» − встановити 10 ліхтарів з автономним освітленням.

У новій редакції схвалено проект програми «Здоров’я славутичан» на 2019 рік.

Детальніше −  https://www.youtube.com/watch?v=T98VfLwl2zg


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: