Завантаження ...

Субсидії 2019-го точно не зменшаться - Гончарук

Зменшення субсидій цьогоріч не буде, заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. "Зменшення субсидій цьогоріч точно не буде. У цей опалювальний сезон усі ті, хто їх оформили, пройдуть на тих умовах, на яких вони вже оформили. Принцип оформлення субсидій не зміниться...


Зменшення субсидій цьогоріч не буде, заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.


"Зменшення субсидій цьогоріч точно не буде. У цей опалювальний сезон усі ті, хто їх оформили, пройдуть на тих умовах, на яких вони вже оформили. Принцип оформлення субсидій не зміниться і наступного року", – сказав голова уряду у своєму відеоблозі "Чашка прем'єра".

Гончарук запевняє, що сім'ї, які отримують менші доходи, а отже потребують від держави більшого захисту, отримуватимуть більші субсидії. "Ми підтверджуємо наш намір досягнути показника, щоб у середньому сім'я не витрачала понад 15% сукупного доходу на комунальні послуги. У рамках цього показника ми і будемо триматися", – зазначив прем'єр.

Гончарук додав, що його уряд працюватиме над тим, щоб доходи українців максимально зростали через конкурентність на ринку праці, дохідність бізнесу, розвиток підприємництва.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия