Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва «ГОГОЛЬFEST» вперше відбудеться у Славутичі упродовж 4−5 липня 2020 р.

Вже наступного року Славутич стане ще одним містом, яке долучилось до мандрівного проекту «ГОГОЛЬFEST», метою якого є згуртувати міста в Україні за допомогою мистецтва та здійснити мрію про «нову Україну». «ГОГОЛЬFEST» − це щорічний мультидисциплінарний ...


Вже наступного року Славутич стане ще одним містом, яке долучилось до мандрівного проекту «ГОГОЛЬFEST», метою якого є згуртувати міста в Україні за допомогою мистецтва та здійснити мрію про «нову Україну». «ГОГОЛЬFEST» − це щорічний мультидисциплінарний міжнародний фестиваль сучасного мистецтва, більшість подій якого відбувалися в Києві. 

Програма фестивалю складається з п’яти напрямків: театр, музика, кіно, література, візуальне мистецтво. «ГОГОЛЬFEST» засновано завдяки приватній ініціативі режисера та керівника Центру сучасного мистецтва «Дах» Владислава Троїцького. Перший «ГОГОЛЬFEST» відбувся 2007 року в «Мистецькому Арсеналі».

Після цього він пройшов на території комплексу ще двічі, після чого переїхав на кіностудію ім. Довженка (2010 р.). У 2012−2014 рр. він проходив у приміщенні покинутого заводу на Видубичах, потім переїхав на ВДНГ, де пробув два роки (2015−2016). У 2017-му «Гогольфест» відбувся на ВДНГ і в Центрі ім. Довженка. У 2019-му «Гогольфест» пройшов у Маріуполі, а також у Вінниці, де побувала команда зі Славутича.

Більше про враження славутичан читайте на сторінці Culture має значення Читайте про це та більше про фестиваль в інтерв’ю засновника фестивалю Влада Троїцького Вінницькому інформаційному порталу https://bitly.su/3rm9

Співорганізаторами події d Славутичі виступатимуть: Київська обласна державна адміністрація, виконавчий комітет Славутицької міської ради, відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.


#Славутич #Slavutych #розвиток #visitslavutych
КП «Агентство регіонального розвитку»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: