Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Україні розпочато Європейський тиждень підприємництва

Впродовж жовтня−листопада за ініціативи Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться Європейський тиждень підприємництва. Зокрема, 30 жовтня − в селищі Бородянка, 13 листопада − в м. Біла Церква, 20 листопада − в м. Березань підприємці дізнаються, як...

 

Впродовж жовтня−листопада за ініціативи Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться Європейський тиждень підприємництва. Зокрема, 30 жовтня − в селищі Бородянка, 13 листопада − в м. Біла Церква, 20 листопада − в м. Березань підприємці дізнаються, як вийти на міжнародні ринки, де знайти фінансові ресурси та як розвинути навички ведення бізнесу і покращити діловий клімат у країні.

Формат заходу − бізнес-ланч, на якому підприємці Київської області зможуть отримати відповіді на питання, куди, що і як експортувати, як розвивати діловий клімат, де взяти гроші для бізнесу та як правильно його поширювати в маси. Участь у заходах безкоштовна за умови попередньої реєстрації, а також є можливість розміщення рекламної продукції (стендів) під час заходів (форма для реєстрації − за посиланням forms.gle/siKSzSQLYdjcC3Vt6).

Відслідковуйте новини за посиланнями: https://www.instagram.com/europian_week/?igshid=1qzjcvugnnrub та https://www.facebook.com/euweek


ДОВІДКОВО: Європейський тиждень підприємництва в Україні є частиною загальноєвропейської кампанії з розвитку малого та середнього бізнесу, сприяння підприємництву та інформування про підтримку ЄС розвитку приватного сектору. EU4Business (link is external) – це ініціатива ЄС, яка надає підтримку приватному сектору в країнах Східного партнерства, в тому числі в Україні.



Управління економіки
та соціального розвитку міста

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: