Завантаження ...

У Славутичі представили кращі практики з енергоефективності

У залі засідань виконавчого комітету Славутицької міської ради за підтримки «Платформи сталого розвитку та передового досвіду Е-Novaція», що представляє в територіальних громадах кращі практики проектів з енергоефективності, із залученням вітчизняних приватних...


У залі засідань виконавчого комітету Славутицької міської ради за підтримки «Платформи сталого розвитку та передового досвіду Е-Novaція», що представляє в територіальних громадах кращі практики проектів з енергоефективності, із залученням вітчизняних приватних інвесторів, 24 вересня відбулась презентація на тему «Автоматизовані системи розумного теплоспоживання SMART-баланс» ТОВ «Компанія «Енергосистеми» (м. Запоріжжя). 


У зустрічі брали участь енергоменеджери департаменту енергозбереження КП «АРР», керівники управляючих компаній Славутича, представники ОСББ та уповноважені багатоквартирних будинків, керівники й спеціалісти виконавчого комітету Славутицької міської ради та КП «Славутич−Тепломережі».

Тригодинна зустріч викликала жвавий інтерес як спеціалістів у сфері теплопостачання, енергоефективності й енергозбереження, так і потенційних користувачів запропонованих новацій – мешканців багатоквартирних будинків. Досягнуто домовленостей щодо оцінки потенційних претендентів для реалізації демонстраційного проекту та підготовки пропозицій по м. Славутич. Однією з умов вкладення інвестицій є співфінансування проекту мешканцями багатоквартирного будинку в сумі не менше 30%.

Завдяки встановленню систем розумного теплоспоживання «SMART−баланс», у багатоквартирних будинках спостерігається значне зниження споживання теплової енергії, що призводить до зниження суми оплати за спожиту теплову енергію та гарячу воду. Детальніше з практикою застосування систем «SMART-баланс» можна ознайомитись за посиланням: http://misto-em.org.ua/project/modernizatsiya-system-opalennya-v-osbb/


Відділ з питань жкг, тарифоутворення,
енергоефективності та енергозбереження 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия