Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Куди їхати по найдешевший бензин: ціни

Найдорожче бензин коштує у західних регіонах України. Найнижчі ціни - у східних та північних. Це пов'язано з логістикою. До Івано-Франківської області доставляти нафтопродукти далі, ніж до прикордонних з Білоруссю регіонів. Звідти в Україну в основному завозять бензин, дизпаливо та автомобільний...

Найдорожче бензин коштує у західних регіонах України. Найнижчі ціни - у східних та північних.


Це пов'язано з логістикою. До Івано-Франківської області доставляти нафтопродукти далі, ніж до прикордонних з Білоруссю регіонів. Звідти в Україну в основному завозять бензин, дизпаливо та автомобільний газ, пише "Сегодня". Низькі ціни у Дніпропетровській та Полтавській областях. Поруч знаходиться Кременчуцький НПЗ.

Водночас у Донецькій та Луганській областях літр бензину коштує на 1,5-2 грн дорожче, ніж в найдешевшій Сумській області. Дизпаливо продають на 2 грн дорожче, ніж у Харківській області. Різниця між найдорожчим і найдешевшим бензином і ДП у регіонах становить 7,6-7,7%.

Максимальна різниця у вартості автогазу - 1 грн/л, або 8,7%. Найвищі ціни у Донецькій та Одеській областях. Найнижчі - в Житомирській та Івано-Франківській області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: