Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міський голова: «Той, хто діє, досягає успіху, а зміни починаються із себе»

За доброю традицією, в перший день фестивалю «Золота осінь Славутича» відбувається урочиста посвята в Молодіжну раду «Майбутнє Славутича». Розпочалося засідання гімнами України та Славутича. Нещодавно в складі нашої Молодіжної ради, що працює з 2002 року, ...

 

За доброю традицією, в перший день фестивалю «Золота осінь Славутича» відбувається урочиста посвята в Молодіжну раду «Майбутнє Славутича».

Розпочалося засідання гімнами України та Славутича. Нещодавно в складі нашої Молодіжної ради, що працює з 2002 року, сталися суттєві зміни: розширилися до 35 років вікові межі депутатів. Загалом кандидатами в депутати стало 56 молодих людей, із них 15 – працююча молодь та студенти і лише 35 найактивніших були обрані в депутати Молодіжної ради «Майбутнє Славутича».

Дар’я Мелікан презентувала діяльність Молодіжної ради минулого скликання. Міський голова Юрій Фомічев, депутат Славутицької міської ради Олександр Демідов, директор Палацу дітей та молоді Ніна Єрьоміна, завідувачка сектором молодіжної політики Уляна Єрастова вручили посвідчення та атрибути Молодіжної ради. Прозвучала клятва нових депутатів. Відбулися і вибори голови Молодіжної ради, що будуть оголошені завтра на інтелектуальному конкурсі «Як стати мером. Хочеш змін? Змінюй!»

Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: