Завантаження ...

Розважальна година «Супер-татусь»

День батька традиційно відзначали в Україні в третю неділю червня. Але ОБІЦ вирішив ще раз зібрати школярів у вересні, щоби в ході конкурсної програми вибрати гідного сина свого батька. Отож сильна половина 4-го класу школи №3 з радістю відгукнулися на заклик ...

День батька традиційно відзначали в Україні в третю неділю червня. Але ОБІЦ вирішив ще раз зібрати школярів у вересні, щоби в ході конкурсної програми вибрати гідного сина свого батька. Отож сильна половина 4-го класу школи №3 з радістю відгукнулися на заклик захистити горде звання свого батька. Було вирішено: переможець буде нагороджений грамотою, це є підтвердженням того, що він − гідний син свого "супер-татуся".


У першому конкурсі учасники розповіли, за що вони люблять свого тата і в чому його особливість та неповторність. У наступному потрібно було продемонструвати кулінарні пізнання, на дотик визначивши фрукт чи овоч. Не всім однаково легко вдалося впоратися із цим завданням, тому знавців виявилося небагато. "Чоловічий" конкурс армрестлінг виявив кілька силачів, яким не склало труднощів укласти суперника на лопатки.
 


А ось наступне завдання багатьом виявилося не під силу: потрібно було зав’язати на собі… краватку. Причому оцінювалися швидкість та якість виконання. Лідерів виявилося троє, і наступний конкурс − авіаконструкторів − повинен був виявити кращого із кращих: чий літак, сконструйований з паперу тут же, полетить далі всіх, той і здобуде беззаперечну перемогу. Грамота була вручена "супер-синові", який зумів довести, що він ані в чому не поступається своєму батькові і буде на нього схожим протягом всього свого життя.


Як же радісно на душі, що наші діти люблять і пишаються своїми батьками, що наше підростаюче покоління переймає наш досвід і духовні цінності! А це означає одне: ми можемо бути спокійні за наше майбутнє.

Ольга КРОПТА,
завсектором клубної роботи
Славутицького ЗБІЦу

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия