Завантаження ...

Урочистості до Дня фізичної культури і спорту України

12 вересня у Залі урочистих подій м. Славутич спортивна родина міста традиційно зібралася на свято до Дня фізичної культури і спорту України. За результатами виступу на чемпіонатах України, Європи та світу нагороджені вихованці відділення дзюдо (тренери Олег ....

12 вересня у Залі урочистих подій м. Славутич спортивна родина міста традиційно зібралася на свято до Дня фізичної культури і спорту України.

За результатами виступу на чемпіонатах України, Європи та світу нагороджені вихованці відділення дзюдо (тренери Олег Копилов та Лідія Шаніна), відділення стрибків на батуті (тренери Володимир Савельєв, Жанна Ломова), відділення плавання (тренер Ніна Верхольотова), відділення важкої атлетики (тренер Юрій Каленський, Геннадій Зубець).

Подяками міського голови відмічені 30 вихованок відділення футзалу КДЮСШ та спортивного клубу «Олімп» (тренер Володимир Панченко, Вікторія Мекшун).

Кращі спортсмени отримали сертифікати на отримання стипендії міського голови. За плідну працю з підготовки спортсменів, професіоналізм і відданість справі подяками Київської ОДА, почесними грамотами обласного управління фізичної культури і спорту, грамотами міського голови нагороджені тренери та представники КП «УФКСТ».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия