Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кроки становлення міської лікарні

Славутицька міська лікарня почала змінюватися. Запрацювала державна програма медичного обслуговування населення Національної служби здоров`я України. Також з місцевого бюджету виділено 2,5 млн. грн. на реалізацію програми «Здоров’я славутичан». З початку року для...

Славутицька міська лікарня почала змінюватися. Запрацювала державна програма медичного обслуговування населення Національної служби здоров`я України. Також з місцевого бюджету виділено 2,5 млн. грн. на реалізацію програми «Здоров’я славутичан». З початку року для лікарів, що надають первинну медичну допомогу, здійснено закупівлю обладнання відповідно табеля матеріально-технічного оснащення лікарні. 
Лікарі первинної медичної ланки отримали кабінети з новими меблями та оргтехнікою завдяки Медичній інформаційній системі (МІС) та приєдналися до державної програми «Лікар для кожної сім’ї».
До послуг пацієнтів новий сучасний електрокардіограф із запровадженням методів сучасної телемедицини, що надає при необхідності можливість отримання відповідної консультації спеціалістів на рівні вторинної та третинної медичної допомоги. Придбано біохімічний та імуноферментний аналізатори. Для зручності пацієнтів запроваджено електронний запис до лікаря. Поліклініка має вільний Wi-Fi.
З’явилися нові контейнери для перевезення вакцин. До речі, придбана вакцина, для дітей та дорослих, у необхідній кількості зберігається відповідно встановлених санітарних норм. А кабінети щеплень чекають на славутичан, що бажають зробити необхідні щеплення.
Відремонтоване приміщення у поліклініці отримало відділення невідкладної медичної допомоги, що працює цілодобово (телефон: 050 9785646). Медики мають необхідний перелік ліків, нові мобільні телефони, а ще бажання допомагати тим, хто звертається за медичною допомогою.

 

Завершено і ремонт у дитячому відділенні міської лікарні. Оксана Надточій, завідуюча педіатричним відділенням міської лікарні із задоволенням показала ігрову кімнату для дітей, упорядковані палати, харчоблок, медичний пост. А ще лікар для маленьких пацієнтів, спільно із Дитячою школою мистецтв та Палацом дітей та молоді, хоче реалізувати мистецький проект «Діти – дітям».
У перспективі є гарна пропозиція, переобладнати інфекційне відділення лікарні у житло для медиків. Адже 50 сімей медичного персоналу міста потребує житло.


Тож процес перетворення лікарні у сучасний медичний заклад розпочато.


Далі буде…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: