Завантаження ...

Тренінг «Відносини власності в багатоквартирному будинку»

У рамках Проекту «Обʼєднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (регіональний консультант – Інна Волошина), що впроваджується Програмою розвитку Організації Обʼєднаних Націй в Україні, 5 вересня о 15.00 відбудеться тренінг для обʼєднань співвласників....

У рамках Проекту «Обʼєднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (регіональний консультант – Інна Волошина), що впроваджується Програмою розвитку Організації Обʼєднаних Націй в Україні, 5 вересня о 15.00 відбудеться тренінг для обʼєднань співвласників багатоквартирних будників (ОСББ) та співвласників багатоквартирних будинків, де не створено ОСББ, на тему «Відносини власності в багатоквартирному будинку». 


Тренінг проходитиме в приміщенні Офісу підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», 2-й поверх). До участі в тренінгу запрошуються всі зацікавлені мешканці багатоквартирних будинків міста.

Про наміри прийняти участь у тренінгу просимо повідомити відділ з питань ЖКГ виконавчого комітету Славутицької міської ради за телефоном 3-00-11 (+150).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия