Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чергове засідання виконавчого комітету

Засідання Славутицького виконкому відбулося 7 серпня. Інформацію щодо загальних питань надав міський голова Юрій Фомічев та нагадав, що на базі виконавчого комітету здійснює діяльність міська група довіри з питань отримання від жителів Славутича будь-яких повідомлень про...

Засідання Славутицького виконкому відбулося 7 серпня. Інформацію щодо загальних питань надав міський голова Юрій Фомічев та нагадав, що на базі виконавчого комітету здійснює діяльність міська група довіри з питань отримання від жителів Славутича будь-яких повідомлень про злочини щодо осіб, які підозрюються у вчиненні вбивства з хуліганських мотивів. 


Працює електронна скринька dovira.slav@gmail.com, а робоча група буде проводити засідання щочетверга з 17.00 до 18.00 у кабінеті 107 міськвиконкому.

Про підготовку до опалювального сезону доповідав заступник міського голови Михайло Шинкаренко. Тривають роботи з підготовки багатоквартирних будинків до опалювального сезону. Підписані договори на постачання газу. Михайло Борисович звернувся до мешканців із проханням пришвидшити погашення своєї заборгованості задля уникнення проблем у наступному опалювальному сезоні. Також акцентував на тому, що вже розпочато відключення боржників від системи теплопостачання та гарячого водопостачання. Будуть проведені роботи з керівниками підприємств Славутича щодо інформування про заборгованість персоналу.

Схвалено проекти рішень «Про виконання міського бюджету м. Славутич за 6 місяців 2019 року», «Про затвердження звіту про оцінку комунального майна (магазин «Сюрприз»)», «Про проведення інвентаризації та оцінки мереж медичного містечка», «Про перерозподіл залишків медичної субвенції за 2018 рік», «Про утворення комісії з розгляду питань щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про виділення коштів виконавчому комітету».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: