Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Щеплення

У зв’язку із напруженою епідемічною обстановкою в Україні, Київський області та м. Славутич, недопущенням розповсюдження загрозливих інфекційних хвороб на вимоги виконання Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», наказу Міністерства охорони здоров’я...

У зв’язку із напруженою епідемічною обстановкою в Україні, Київський області та м. Славутич, недопущенням розповсюдження загрозливих інфекційних хвороб на вимоги виконання Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», наказу Міністерства охорони здоров’я №551 «Про удосконалення проведення профілактичних щеплень в Україні» від 11.08.2014, спільного наказу Департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації №612-адм/183 «Про проведення додаткових заходів імунізації населення проти кору в Київській області, недопущення розповсюдження захворюваності на кір у закладах освіти» від 01.07.2019, спільного наказу відділу охорони здоров’я Славутицької міської ради Київської області та управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області №01-05/16 «Про проведення додаткових заходів імунізації населення проти кору в м. Славутич, недопущення розповсюдження захворюваності на кір у закладах освіти» від 11.07.2019, діти, які не мають профілактичних щеплень, до навчання в організованих колективах допускатися не будуть.


Кабінет щеплень працює щоденно з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.00, обідня перерва – з 12.00 до 12.30.

Лікар Ковальчук приймає щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці з 11.00 до 15.00, а щовівторка та щочетверга – з 15.00 до 18.00.

Сплата послуг огляду лікарем здійснюється на 1-му поверсі в Центральному корпусі КНП «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради.

У разі складних та суперечливих питань щодо вакцинацій, впроваджена Комісія з питань щеплень, яка буде розглядати дані питання.


Адміністрація КНП «Славутицька міська лікарня»
Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: