Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Морська подорож

У пятніцю, 9 серпня, для вихованців дошкільного навчального закладу № 8 «Теремок» - центру Софії Русової було проведено цікаву, захоплюючу розвагу - «Подорож з піратом Джеком». До діток завітав дружелюбний пірат Джек, роль якого винонувала інструктор з фізичної культури...


У пятніцю, 9 серпня, для вихованців дошкільного навчального закладу № 8 «Теремок» - центру Софії Русової було проведено цікаву, захоплюючу розвагу - «Подорож з піратом Джеком».

До діток завітав дружелюбний пірат Джек, роль якого винонувала інструктор з фізичної культури Валентина Дуброва,. Джек запросив малюків у морську подорож для пошуку скарбів. Відправившись в дорогу, діти імітували рухи мореплавців та морських жителів. Серед юних моряків були і справжній кок, і боцман і чарівний капітан. На своєму шляху малюки долали багато випробувань: «стрибали з купинки на купинку через болото; проходили по місточку через річку, очистили морський берег від сміття».

Подолавши усі перешкоди, діти знайшли скарб, який оберігала Русалонька. Перш ніж його віддати, вона запропонувала виконати різноманітні завдання. Для дітей і дорослих Русалонька підготувала цікаві загадки, які були сховані у мушлях. Капітанам піратських команд запропонувала взяти участь у змаганнях на спритність «Регата». Найменші дошкільнята допомогли Русалонці, роль якої виконувала вихователь Світлана Харченко, наловити рибки. А хлопчики старших груп продемонстрували морській красуні свою силу та витривалість, перетягуючи канат.
На останок пірат Джек навчив дітлахів та Русалоньку танцювати морський таночок. Вдячна Русалонька подарувала діткам не тільки скриню зі скарбами а й пригостила малят соковитими фруктами з острова «Чунга–Чанга». Всі присутні отримали не тільки гарний настрій а й море позитивних емоцій. Музичний керівник Лідія Заруденська, яка підготувала цю подорож, спарімоглася?? подарувати і малюкам і дорослим справжне свято чарівної казки. У морської подорожи брали участь педагоги Світлана Руденко, Надія Дорош.
 

Матеріал підготувала учасник свята Валенина Рубан.
Фото Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: