Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як оригінально провести церемонію весілля

Замість банального приїзду в РАГС можна зробити виїздну церемонію, скористатися сервісом все готово та поїхати за кордон.Формально всі документи готуватимуться в РАГСі, але виїздна церемонія створена для того, щоб це було особисте місце ...

Замість банального приїзду в РАГС можна зробити виїздну церемонію, скористатися сервісом все готово та поїхати за кордон.


Формально всі документи готуватимуться в РАГСі, але виїздна церемонія створена для того, щоб це було особисте місце наречених. Для цього необхідно раніше подати заяву та дочекатися коли можуть видати свідоцтво на руки під час свята. Провідною може бути як працівниця РАГСу, так і будь-хто інший.

Існує сервіс "все готово". Щоб ним скористатися, необхідно заплатити не менше 5000 гривень, та обрати оптимальну дату. Від кількості запрошених гостей залежить сума оплати, розповідає edinstvennaya.ua. Побратися можна і за кордоном, скориставшись консульством. У кожній країні є свої правила, ознайомтеся з ними та оберіть найоптимальнішу країну.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: